april, 2019

Zaterdag 27 april

Groots familiefeest op de Turfmarkt

10.00 uur  Optreden Harmonie Katwijk Zingen van het Wilhemus

10.00 uur In De Roskam kunt u op de televisie’s kijken naar het bezoek van de Koninklijke familie. U hoeft dus niets te missen.

10.00 uur  Opening van het terras van De Roskam Voor koffie en oranjegebak, een frisje of een biertje. Ook snackbar De Relus zal aanwezig zijn voor de lekkere trek.

10.00 uur  Mastklimmen op de Turfmarkt “Wie haalt de prijzen uit de mast, klim naar boven en sla je slag”.

10.00 uur  Inleveren kleurplaat uit het programmaboekje op 27 april tot 12.00 uur inleveren bij de wedstrijdleiding voor De Roskam. De prijswinnaars worden om 13.15 uur op De Turfmarkt bekendgemaakt, waar ook de prijzen worden uitgereikt. Zorg wel dat je aanwezig bent, want anders gaat de prijs naar iemand anders. De tekeningen worden opgehangen als een vrolijke versiering van het feestterrein.

Je kunt de kleurplaat met deze link ook downloaden en uitprinten.    Kleurplaat VJG 2019

10.00 uur  Start spellencircuit voor de jeugd in drie leeftijdscategorieën te weten: tot 4 jaar, 4 t/m 7 jaar en 8 t/m 12 jaar.

Je kunt het spellenkaart met deze link ook downloaden en uitprinten. OVKR Spellenkaart 2019 web (1)

11.00 uur  Springkussens op de Rijnstraat Er zullen een aantal grote luchtkussens worden opgesteld op de Rijnstraat. Op de Turfmarkt is voor de allerkleinsten een speelplein ingericht. De springkussens blijven staan tot 18.30 uur.

11.00 uur  Penaltyschieten achter de Roskam Voor het penaltyschieten dient te worden ingeschreven bij de wedstrijdleiding.

11.15 uur  Einde van het optreden van Harmonie Katwijk.

12.00 uur  Einde van de kinderspelen en inleveren van de spelkaarten. Bij het inleveren van de spelkaart krijgen de kinderen iets te drinken, een zakje chips en een herinnering aan deze Koningsdag.

12.30 uur / 13.15 uur Optreden van DC Dance Wij zijn een dans- en theaterschool die er voor iedereen is. Be Inspired, Be Educated, Be Motivated! Hier draait het om bij DC-Dance. Wij laten je kennismaken met dans en theater op een ongedwongen, informele en open manier met een scherp oog voor individueel talent. Dus, heb je er altijd al van gedroomd om te kunnen dansen als in videoclips, musicals of een klassieke balletvoorstelling? Of ben je gewoon op zoek naar een paar uurtjes ontspanning? Dan is DC-Dance de dansen theaterschool iets voor jou! www.dc-dance.nl of 071-408880

13.15 uur Prijsuitreiking van alle spellen en winnaars kleurplaten op het podium op De Turfmarkt.

13.00 uur Start Fietstocht Om 13.00 uur kunt u weer starten met de 31e  gezinstocht van de gezamenlijke Oranjeverenigingen. Dit jaar is er weer een mooie fietstocht uitgezet van zo’n 30 km. Deze route kunt u via fietsknooppunten volgen, zodat u niet bij elke straat moet kijken of u links, rechts of rechtdoor moet. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid een extra lus te fietsen van zo’n 18 km.

Onderweg is er een stopplaats waar u iets kunt gebruiken. Inschrijven bij De Roskam a €2,50 p.p. Uiteraard krijgt u een herinnering aan deze gezellige middag.

Gezien het succes van voorgaande jaren, op deze Koningsdag de 9e editie van Turfpop, met wederom een gezellig programma waarbij aan de hele familie is gedacht. Terwijl de kinderen meedoen met straattekenen of spelen op de springkussens, kunen de ouderen genieten van een concert op de Turfmarkt.

14.00 uur  Optreden van  The Cozy’s

16.00 uur  Optreden van Los Elektros  tot 18.30 uur

19.00 uur  Einde Familiefeest / Turfpop.

Aansluitend,  Koningsnacht in de Roskam Deze gezellige dag nog even afsluiten met een feestje in de huiskamer van Katwijk binnen. Na afloop van het feest buiten gaan we binnen nog even door, toegang is vrij.

(Zaterdag) 10:00

Turfmarkt