Truckrun

De Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn en vereniging SIEN zijn maar wat blij en trots om dit enerverende evenement weer te kunnen organiseren. Wil jij je medemens met een verstandelijke beperking de dag van zijn of haar leven bezorgen en onderdeel zijn van deze toffe truckrun? Dan kan dat!

Inschrijven voor deze 23e editie van de KatwijkBinse Truckrun kan vanaf nu, de inschrijving staat open tm 8 juni 2022.

Inschrijven chauffeurs gaat via onderstaande link:

Inschrijven bijrijders gaat via onderstaande link:

Let op! Inschrijven kan alleen digitaal via de link. Dit geldt ook voor de bijrijders. Er is plek voor 100 chauffeurs en men hoort uiterlijk 28 juni wie er zijn ingeloot.

De KatwijkBinse Truckrun 2022, mede mogelijk gemaakt door: ESA ESTEC, Novèns Accountants, Den Dulk De Echte Bakker en Albert Hein Zeilmakerstraat.

Kings and Queens of the road, we kijken naar jullie uit!