Koop je tickets

Sloepenstoet

De Kattukbinse sloepenstoet (dit jaar op vrijdag 26 augustus) is al een aantal jaar een waar spektakel, maar liefst 100 boten kunnen zich inschrijven voor deze gezellig botenoptocht. Wat wil je nou liever dan een leuke tocht varen, met een ondergaande zon, mensen van jong en oud langs de kade en heel veel gezelligheid. De muziek van een blaaskapel galmt langs de oevers en de sfeer zit er goed in,   

Bent u in het bezit van een sloep, vlet, motorboot, zodiac, of alles wat redelijk de optocht kan volgen, dan bent u in de feestweek bij ons aan het juiste adres.

Inschrijven voor de Kattukbinse Sloepenstoet kan via deze link:

De start gaat vanaf het clubhuis van de Katwijkse Zeeverkenners aan het Mallegat achterin de Schutterswei. De aanvang van de sloepentocht is 20.00 uur en de botenmassa zal 20.30 uur vertrekken. Maximale boothoogte is 1.20 m. 

Voor de 1ste, 2de en 3de prijs zijn leuke prijzen te winnen. 

Het thema is: ONDERWATERWERELD 

Zorg ervoor dat je op tijd bent met inschrijven, want er is maar een maximaal van 100 inschrijvingen mogelijk. 

De locatie voor de briefing wordt later bekend gemaakt. 

De route is als volgt: 

Start Katwijkse Zeeverkenners, richting Valkenburg, draaipunt is ten hoogte het oude gemeentehuis van Valkenburg, op de terugweg varen we langs de Overrijn en de Roskam weer terug naar de Zeeverkenners. Op de Overrijn wordt de stoet rond 21.30 uur verwacht. 

X