Koop je tickets

Festival info

DELAIN

Stampende ritmes, aanstekelijke elektrificerende gitaren en een muzikale reis die je van begin tot eind geboeid houdt.

Delain, opgericht in 2002 door Martijn Westerholt en voormalig Within Temptation-toetsenist Sharon den Adel, is een Nederlandse symfonische metalband die bekend staat om haar meeslepende melodieën en krachtige vocale prestaties. Met invloeden uit gothic, pop en rock heeft Delain een uniek geluid gecreëerd dat zowel het mainstream als het metalpubliek aanspreekt. Met een toegewijde fanbase over de hele wereld en optredens op grote festivals heeft Delain zich gevestigd als een prominente naam in de symfonische metalwereld. Hun liveoptredens staan bekend om hun kracht en dynamiek, waarbij zangeres Diana Leah het publiek betovert met haar adembenemende vocalen en charisma.

SCRUM

Schotse en Ierse folk, rock en punk terug van weggeweest op Oranjerock!

Op zoek naar een band die je ademloos achterlaat? SCRUM is jouw keuze. Met hun energieke, eerlijke folkmuziek en krachtige vocalen van Skottie, zijn ze een krachtige aanwezigheid op Oranjerock mainstage. Hun unieke mix van Schots/Ierse folk, rock en punk garandeert een onvergetelijke feestervaring. Na jaren van succes op festivals zijn ze klaar om nog een keer op te treden in Katwijk a/d Rijn. SCRUM staat klaar om je muziekervaring onvergetelijk te maken. Bereid je voor op een feest met de beste folkrock van dit moment.

SPLENDID

Strik je veters, tape je slippers aan je voeten, wie niet danst is af!

Splendid, de bron van zonneschijn uit je speakers, brengt al 20 jaar lang zoete en sexy sounds. Met een mix van pop, reggae en hip-hop nemen ze je mee op een dansbare reis. Hun live-shows zijn legendarisch, met frontman Patrick Schmitz die het publiek opzweept en een ritmesectie van gewapend beton. Sinds 2001 hebben ze podia over de hele wereld betoverd.

DE HEINOOS

Feest mot d’r kommen, Høken met de Heinoos!

In dampende tenten en hossende menigtes, stampen de Heinoos de planken uit de vloer met een mix van eigen nummers en de beste krakers van oervader Normaal. De Heinoos staan garant voor een fikse portie rock ’n roll, een griezelige baromzet en een schorre strot! Sinds het millenniumjaar 2000 denderen de mannen van de Heinoos als een diesellocomotief langs dorpsfeesten en festivals door alle hoeken van Nederland. Ze komen niet uit Heino en ze hebben al helemaal geen kloten te maken met het perkamenten Duitse mirakel. Machtig verwarrend allemaal want ze komen namelijk wel uit het oosten des lands! Ze gaan Oerend Hard Deurdonderen en Daldee-jen!

X