Koop je tickets

Festival info

Davina Michelle

Beste Live Act van Nederland!

Met haar unieke stemgeluid en opvallende samenwerkingen heeft ze in korte tijd haar stempel op de Nederlandse muziek gedrukt. Haar legendarische uitvoering van P!nk’s ‘What About Us’ heeft meer dan 20 miljoen views en zelfs P!nk was onder de indruk. Davina Michelle heeft vijfmaal platina, een Top 40-record en de award voor ‘Meest succesvolle zangeres ooit in de Top 40’ gewonnen. Wie haar live ziet, vergeet dat nooit meer. Haar spectaculaire shows zijn een ware apotheose en niet zomaar een concert, het is een beleving.  En daarom staat Davina Michelle op Oranjerock 2023!

De Rootsriders

Niet zomaar een Reggae band op Oranjerock 2023

1973 was het jaar waarin Bob Marley internationaal doorbrak met zijn album “Catch A Fire”. Met zijn opzwepende ritmes, sociaal bewogen teksten en boodschap van universele liefde groeide Marley uit tot een van de grootste smaakmakers in de muziekgeschiedenis. Met hun sociaal bewogen teksten en boodschap van universele liefde, brengt Rootsriders het iconische album ‘Catch A Fire’ van Bob Marley en The Wailers opnieuw tot leven. Als één van de bekendste Marley tribute bands ter wereld, laat Rootsriders zien waarom ze volgens BBC Radio “de beste Marley tribute band ter wereld” zijn. Na hun uitverkochte optreden in de Ziggo Dome als finalisten van ‘The Tribute, Battle of the Bands’, zijn ze klaar voor Oranjerock 2023.

Blackbird

Een unieke zangeres, songwriter en performer

Paaspop, Zwarte Cross, Oranjerock. Zangeres Blackbird is klaar voor het festivalseizoen!

Blackbird is geïnspireerd door 90’s zangeressen als Sheryl Crow en Alanis Morissette en iconen als Joni Mitchell en Fleetwood Mac. Ze groeide op met de muziek van James Taylor en The Beatles.

Ontdek de geweldige muziek van de getalenteerde Merel Koman, zangeres, performer en songwriter op Oranjerock 2023! Blackbird zal je verrassen met haar unieke sound en pakkende nummers. Mis het niet! Koop nu je kaartjes voor Oranjerock 2023 en geniet van de beste muziek die Nederland te bieden heeft.

The Covasettes

Manchester’s meest veelbelovende Indie-rockband

Sinds hun oprichting in 2016 hebben The Covasettes de indie-muziekscene stormenderhand veroverd met hun catchy gitaarriffs, energieke drums en melodieuze zanglijnen. Hun opzwepende liveoptredens hebben hen al een trouwe fanbase opgeleverd en hun show op Oranjerock 2023 belooft daarop geen uitzondering te zijn. Met hun aanstekelijke sound en onmiskenbare talent zijn The Covasettes een band om in de gaten te houden, en hun optreden op Oranjerock 2023 zal zonder twijfel een van de hoogtepunten van het festival zijn.

“We zijn erg enthousiast om deel uit te maken van de line-up van Oranjerock 2023 en kunnen niet wachten om ons publiek in Nederland te ontmoeten”, zegt zanger Chris Buxton. “We hebben gehoord dat het festival bekend staat om zijn geweldige en vooral gezellige sfeer en we zijn van plan om er een onvergetelijk optreden van te maken.”

X