april, 2019

23apr18:30Oranje Darttoernooi.18:30 Sporthal Cleijn Duin, Stadhoudersdreef 1, Katwijk

Dinsdag 23 april

19.30 uur  Oranje darttoernooi in Cleijn Duijn Dit toernooi vindt plaats in de accommodatie van de Katwijkse Dartvereniging in Sporthal Cleijn Duin.

Op dinsdag 23 april organiseert Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn in samenwerking met De Katwijkse Dartvereniging een Oranje Darttoernooi. Dit toernooi vind plaats op de prachtige banen van de Katwijkse Dartvereniging aan de Stadhoudersdreef 1 in Sporthal Cleijn Duin. Er kunnen zich maximaal 48 deelnemers inschrijven voor deze gezellige en sportieve avond, dus zorg dat je er op tijd bij bent. De inschrijving gaat open vanaf 18.30 uur en het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 p.p. Het toernooi start om 19.30 uur.

Er zijn prijzen te winnen in een winnaars en verliezers ronde.

(Dinsdag) 18:30

Sporthal Cleijn Duin