Koop je tickets

augustus, 2023

23aug13:45Kinderfeest in de Molenwijk13:45

Informatie

Thema: ’Hulpverlening’

De Katwijkse Reddingsbrigade bestaat dit jaar 100 jaar. 100 jaar aan hulpverlening.  Jullie weten het vast wel, dit zijn de mensen die op strand en de zee in die oranje boten varen om je te kunnen helpen als je in nood bent.
De feestmiddag zal ook in het teken staan van ‘hulpverlening’. Zo verlenen o.a. de politie, brandweer en ambulance ook hulp. Geheel in het thema staan er zes leuke spelletjes op jou te wachten. Ook is er ruimte om te springen op een van de drie luchtkussens. Aan het einde van de middag wordt onze grootste ‘hulpverlener’ verwacht: Brandweerman Sam. Ben je benieuwd geworden? Kom naar de feestmiddag in de Anjerstraat en de Pioenhof!

14.00 uur Opening feestmiddag
Willem opent traditioneel de kindermiddag namens de Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn. Hij vertelt wat je allemaal kan gaan doen.

14.00 tot 16.30 uur Kinderschminken Laat je weer schminken met vele voorbeelden. Zit er niets leuks voor je tussen? Vraag het aan de schminkers, die maken er echt iets leuks van. Tegen een vergoeding van 1 euro kan jij je laten schminken.

14.00 tot 16.30 uur Luchtkussens
Voor al het spring plezier staan er drie luchtkussens op jou te wachten. We hebben zelfs een brandweer stormbaan en een brandweer luchtkussen met aan het einde een zwembad. Gegarandeerd een nat pak.

14.00 tot 16.30 uur Spellen
Uiteraard mogen we ons weer verheugen op zes leuke spellen. Dit keer helemaal in het thema ‘hulpverlening‘. Voor deze spellen mag je een speelkaart ophalen in de Anjerstraat t.h.v. nummer 1. Zodra je al de zes spellen hebt gedaan kun je, je speelkaart weer inleveren voor een lekkere traktatie.

16.00 tot 16.45 uur Brandweerman Sam
Deze dappere brandweerman beleeft elke keer opnieuw spannende avonturen. Brandweerman Sam is een echte ‘hulpverlener’. Durf jij een handje te geven of op de foto met Brandweerman Sam? Dit is je kans!

17.00 uur Einde feestmiddag
De feestmiddag is weer voorbij maar vanavond kan je nog meedoen aan de Lampionnenoptocht.
Doe je mee?

Tijd

(Woensdag) 13:45

X