Koop je tickets

augustus, 2023

26aug12:00Blaaskapellenfestival 2023: Het dak gaat eraf!12:00

Informatie

Achterweg, Wassenaarseweg, J. van der Perkstraat, Rijnstraat

De organisatie is er klaar voor, de muziekinstrumenten zijn gepoetst en Alex en Bart zijn in vorm. Alles is gereed om op zaterdag 26 augustus de pannen van het dak te spelen tijdens het jaarlijkse blaaskapellenfestival in
Katwijk aan den Rijn. Het is dit jaar alweer de 23e keer dat Oranjevereniging Katwijk aan de Rijn het blaaskapellenfestival organiseert en inmiddels is het een begrip in ‘dweilend Nederland’.
Maar liefst 200 muzikanten verdeeld over 12 blaaskapellen en pretbands uit heel Nederland maken de trip naar Katwijk aan den Rijn om daar de boel op stelten te zetten en mee te dingen naar de felbegeerde wisselbokaal.
Alle muziekstijlen zullen weer aan bod komen. Vanaf 12.00 uur barst het feest los en nodigen wij u uit om de markt te bezoeken, te genieten van de feestmuziek. Aan het eind van de middag om ongeveer 16.45 uur vindt de grote finale op het hoofdpodium plaats. Met als klap op de vuurpijl spetterende optredens van niemand minder dan zangers Alex en Bart Heemskerk. Een Bossie Rooie Rozen. Dat is toch wel DE hit waar de zangcarrière van Alex echt mee begonnen is. Nu, dit jaar al 25 jaar als Zanger Alex, is hij nog steeds een van de meest geboekte (allround) feestartiest van Nederland. Alex zal ons allen tijdens de finale van het Blaaskapellenfestival mee laten swingen en zingen. Onder het genot van een feestelijk drankje in de hand, houden we de gezelligheid in stand!
Het optreden van Alex staat gepland rond 16.45 uur op de Turfmarkt.
Na de prijsuitreiking om ongeveer 18.15 uur zal Bart Heemskerk de dag afsluiten. Bart Heemskerk is een feestzanger die voor de meeste mensen in de bollenstreek geen onbekende is! Het is daarom geen feest als Bart niet is geweest!

Tijd

(Zaterdag) 12:00

X