Koop je tickets

augustus, 2024

24augHele dag25e editie van de KatwijkBinse Truckrun!(Hele dag: zaterdag)

Informatie

We hebben zilver, we gaan voor GOUD!

Inschrijving geopend

 

Zaterdag, 24 augustus 2024

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, er geen doekjes om te winden. Kort door de bocht, recht voor z’n raap. Geen opsmuk, geen franjes, geen tierelantijnen;

Met een glimlach van oor tot oor en glimmend van trots kondigen wij, de Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn en vereniging SIEN, aan dat de inschrijving is geopend.

 

De inschrijving voor de 25e editie van de KatwijkBinse Truckrun!

 

U leest het goed, voor de 25e keer alweer .. een zilveren jubileum voor een GOUD evenement!

U weet wel; dat rumoerig en kleurrijk lint van blinkend blik, glimmend chroom en grommende ronkende motoren dat door onze regio slingert. Al van verre hoort u ze aankomen. Een aanzwellende kako-symfonie van tetterende, toeterende, jolig jubelende, joelende, schel zwiep- zwiepende klanken. Stoer, tof en fun, dat is deze KatwijkBinse Truckrun.  

 

Wil jij je medemens met een verstandelijke beperking de dag van zijn of haar leven bezorgen en onderdeel zijn van deze toffe truckrun? Dan kan dat! Ook voor deze 25e editie zijn we op zoek naar stoere toffe truckers en evenzo stoere blije bijrijders. Een truckrun zoals een truckrun bedoelt is!

 

Datum en Inschrijving

  • Datum: Zaterdag 24 augustus 2024
  • Inschrijving: Bijrijders kunnen zich hier inschrijven en chauffeurs kunnen zich hier inschrijven. De inschrijving staat open tot en met 19 juni 2024.

Let op! Inschrijven kan alleen digitaal, dit geldt ook voor de bijrijders. Er is plek voor 100 chauffeurs en men hoort uiterlijk 5 juli wie er zijn ingeloot.

Partners en Sponsors Dit bijzondere evenement wordt mede mogelijk gemaakt door onze gewaardeerde partners en sponsors:

ESA ESTEC, Novèns Accountants, Rap Vormgeving Katwijk,

Den Dulk De Echte Bakker, Albert Heijn Zeilmakerstraat, Avia

 

25e KatwijkBinse Truckrun; we hebben zilver, we gaan voor GOUD!

Tijd

Hele dag (Zaterdag)

X