Koop je tickets

Within Temptation headliner op Oranjerock 2019

Op zaterdag 31 augustus 2019 is het weer zover, Oranjerock 2019. Deze 33ste editie op rij heeft dit jaar een zeer gevarieerde line-up met als headliner Within Temptation. Within Temptation is een symfonische-metalband en één van de succesvolste bands in het genre en zal Oranjerock 2019 afsluiten met een geweldige licht- en geluidshow.

De gevarieerde line-up begint al direct met een heel aparte maar niet minder gezellige start van Oranjerock 2019, One Two Trio. Met hun grootse familieshow brengt One Two Trio entertainment voor alle leeftijden. Altijd 100% live, vol energie storten zij zich op hun muzikale avonturen. Juffrouw Toos, Sjoe Sjoe Wa in combinatie met Radar Love. disco, rock and roll, zingen en meespringen, akoestisch klein of bombastisch groots alles komt voorbij bij de One Two Trio Familieshow. One Two Trio is de gezellige start van Oranjerock 2019.

De naam Wulf doet misschien nog niet gelijk een belletje rinkelen, maar de zoetgevooisde stem die erbij hoort ken je vast en zeker: het is de stem van ‘Summer On You’, dé zomerhit van 2016 van Sam Feldt, Lucas & Steve, featuring Wulf.  Nog maar net bekomen van het enorme hit succes, met optredens op Mysteryland, Summer Festival in Antwerpen en Ushuaia op Ibiza, gaat Wulf o.a. met de single ‘Mind Made Up’ los op Oranjerock.

Son Mieux pakt je op en neemt je mee op reis door zijn wereld. Son Mieux schrijft zijn liedjes in het holst van de nacht en daarom klinkt zijn muziek zowel intiem als uitbundig. Gewelddadig tokkelend op zijn gitaren, bijgestaan door zijn naaste vrienden. Wat vier jaar geleden begon als een akoestische soloproject is uitgegroeid tot een geoliede, zes man sterke en stijlvolle synthipop-band.  ‘Son Mieux grijpt je bij de strot om je pas na het laatste applaus weer los te laten.

Oranjerock 2019 heeft ook dit jaar twee podia, vier geweldige acts op het hoofdpodium, drie Katwijkse bands, uitsluitend A-merken drinks & food, en als goedmaker voor de afgelasting van vorig jaar een zeer uitgebreide kidscorner voor de allerjongste bezoekers.

Oranjerock 2019 is UITVERKOCHT

klik hier voor de Line-up Oranjerock 2019.

X