Koop je tickets

Route KatwijkBinse Truckrun 2019

Langzaam rijdend, lachend en toeterend verkeer

In de afgelopen jaren is er behoorlijk veel over gezegd en geschreven, maar het blijft een fenomeen. Deze doelgroep en dit evenement verdient wederom zijn plek in de feestweek waarbij er vanaf moment 1 wanneer bekend wordt dat de rit doorgaat, men heel blij is. Iedereen is er zo positief over. Iedereen kijkt er oprecht met groot verlangen naar uit. Zowel chauffeurs als deelnemers willen het voor geen goud missen. We gaan weer starten vanaf het ESA-ESTEC terrein. Het duurt niet lang meer, nog maar een paar nachtjes slapen en het is zover. De 22e editie vindt op zaterdag 24 augustus plaats.

100 enthousiaste chauffeurs en 214 personen met een verstandelijke beperking hebben lang naar de rit uitgekeken. Kom kijken en ervaar de leukste file van het jaar. Op de radio noemen ze het ook weleens “Langzaam rijdend en stilstaand verkeer”. Maar nu dus “Langzaam rijdend, lachend en Toeterend verkeer”. Komt allen kijken, zwaaien en vooral genieten.

13.20  uur     Valkenburg

13.30  uur     Katwijk aan den Rijn

13.40  uur     Rijnsburg

13.50  uur    Oegstgeest

14.05  uur    Warmond

14.20  uur    Sassenheim

14.45  uur    Noordwijkerhout

15.15  uur    Noordwijk Boulevard

15.30  uur     Katwijk Gemeentehuis

15.40  uur    Katwijk Boulevard

15.50  uur    Katwijk Hoornes (richting ESA-ESTEC)       

Deze feestelijke file wordt mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsors Brittenburg Accountants en Prolife Zorgverzekeringen. Daarnaast ondersteunen natuurlijk fotostudio Ronkes, bakkerij den Dulk, Albert Heyn Zeilmakerstraat, Ouwehand visverwerking B.V. eveneens dit mooie evenement. 

X