Koop je tickets

Kunst- en Creamarkt

Ook dit jaar is er van 10 tot 17 uur wederom een gezellige Kunst- en Creamarkt op het laatste deel van de Achterweg, ter hoogte van Luyten Tweewielers.

De kunstenaars van het regionale KunstenaarsCollectief KuCo (www.KuCo.nl) willen je graag inspireren en verrassen. Zij maken er weer een gezellige en sfeervolle markt van met allerlei vormen van kunst.

Kunstwerken van klein tot groot voor jezelf of als cadeautje, je vindt het hier. De kunstenaars vertellen je graag meer over hun werk. Diverse schilders zijn aanwezig en laten hun mooiste werk zien. Er zijn sfeervolle foto’s te koop voor binnen en buiten. Maar ook kunstwerken van glas, voor op de kast, voor het raam of voor aan uw hals. Ook mozaïek kunst ontbreekt niet. Natuurlijk ook allerlei handgemaakte sieraden. Verder ook textielkunst; van ansichtkaartformaat, tot geborduurde kussens en handgemaakte bodywarmers en jassen van oude wollen dekens. Maar ook keramiek voor in huis of voor in de tuin. Er is zoveel te zien dat het teveel is om hier op te noemen. Dus kom gezellig kijken en verwonder je.

X