Koop je tickets

De competitie ringrijden “Kampioen van de Rijndorpen”.

Sinds jaar en dag rijden traditiegetrouw de rijtuigen, tilbury’s en sjezen door de dorpen Rijnsburg, Katwijk aan den Rijn en Valkenburg, tijdens het ringrijden op de Paardenmarkten en het Najaarsfeest. Voor de deelnemers het moment om hun paarden en pony’s met aanspanning aan het publiek te laten zien in een veelal spannende wedstrijd. Ook voor de toeschouwers is het een lust voor het oog de prachtige combinaties voorbij te zien rijden. Het ringrijden is een leuke sport om te doen maar zeker ook om naar te kijken.

Ook dit jaar kunt u in deze drie wedstrijden naast de dagprijzen ook rijden om het Kampioenschap van de Rijndorpen. Aanspanningen die aan alle drie de wedstrijden deelnemen dingen mee naar een prachtige geldprijs en natuurlijk de eeuwige roem, met je naam op de wisselbeker. Nadat de laatste wedstrijd verreden is in Valkenburg wordt de Kampioen van de Rijndorpen bekend gemaakt en de bijbehorende prijs uitgereikt. Het is uiteraard geen verplichting om aan alle drie de wedstrijden deel te nemen. Per wedstrijd zijn er natuurlijk de dagprijzen zoals vanouds.

De eerste wedstrijd is in Rijnsburg op dinsdag 11 juni om 19:00 uur in de Graaf Florislaan. Inschrijven via de website en vanaf 18:30 uur aan de start.

Op dinsdag 27 augustus is de tweede wedstrijd in Katwijk aan den Rijn om 19:00 uur in de Commandeurslaan.

De laatste wedstrijd in de competitie voor 2024 zal plaatsvinden op zaterdag 7 september om 14:00 uur op de Marinus Poststraat te Valkenburg ZH

De inschrijving is gratis.

X