Koop je tickets

De Brand Bier Wagen, speciale gast bij het Zuid Hollands kampioenschap ringrijden.

De Brand Bierwagen is 120 jaar oud. Het Brand Bier heeft een lange geschiedenis. De brouwerij is sinds 1989 eigendom van Heineken en ligt in Wijlre in Limburg. De geschiedenis van het Brand Bier gaat terug tot 1275. De Brand Brouwerij groeide uit tot een van de bekendste bierbrouwerijen in Limburg. De Historische Bierwagen word ingezet In het voorjaar de introductie van het Lente Bock Bier en in het najaar de introductie van de najaars Bock! De Bierwagen loopt dan , onder begeleiding van wat muziek, naar de betreffende cafés en de koetsier brengt dan symbolisch het eerste vaatje Bock Bier. Deze halen zij van de Bierwagen af en brengen hem , hangend aan het juk welke achter de koetsier op de Bierwagen hangt, het café binnen. Vanaf dat moment mag de tap met het heerlijke Bock Bier open!

De paarden voor de Brand bierwagen zijn van het ras, Nederlands Trekpaard. Het linker paard Anne van Hoosterhof, bruinschimmel en 12 jaar. Het rechter paard is Ella van de Lucky Farm, bruinschimmel en 9 jaar. Beide paarden hebben zowel in enkel als in dubbelspan veel wedstrijd ervaring, als deelnemer binnen de Power Horse Competition als ook individueel bij de KNHS. De paarden worden gestuurd door de heer Toon Brooimans met als groom Anna Braakman.

Wij , de levende reclame van Amstel , Brand en Heineken, wensen u een prachtig paarden spektakel op dinsdag 22 augustus in Katwijk toe!!!

X