Oranjerock

De Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn organiseert op zaterdag 31 augustus 2019 wederom het grootste en gezelligste outdoor familiefestival van de Duin- en Bollenstreek, Oranjerock. Leden van de Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn krijgen als eerste de gelegenheid om kaarten te bemachtigen

Bent u nog geen lid van de Oranjevereniging, maar wilt u wel verzekerd zijn van een (gereduceerd) ticket voor Oranjerock? Meld u dan nu aan als lid via onze website: https://www.oranjeverenigingkatwijk.nl/lid-worden/

Naast Oranjerock ondersteunt u dan ook vele andere activiteiten.

Binnenkort meer informatieā€¦

31aug14:00- 21:00Aanrader!Oranjerock14:00 - 21:00 Oranjevallei

Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn organiseert op zaterdag 31 augustus 2019 opnieuw het grootste en gezelligste outdoor familiefestival van de Duin- en Bollenstreek, Oranjerock. Dit jaar met twee podia, zeven bands, foods & drinks, een kidscorner maar vooral heel veel gezelligheid.

PROGRAMMA MAINSTAGE

Wordt nog bekend gemaakt

Katwijkse bands kunnen zich nu aanmelden voor het KBM Podium

Vorig jaar hebben we drie fantastische optredens gehad van Strange Deja Vu, Profile en The Expired Faces. Ook tijdens de editie van 2018 hebben wij op ons KBM-podium plaats voor drie Katwijkse bands. Elke band uit Katwijk of met Katwijkse achtergrond kan zich aanmelden.

Dus willen jullie als Katwijkse band graag op Oranjerock spelen? Meld je dan nu aan via:
info@oranjerock.nl o.v.v. KBM (Katwijks Band Moment).

Wij zullen tijdig bekend maken wie hiervoor in aanmerking komen.