Koop je tickets

Inschrijfformulier KatwijkBinse Truckrun zaterdag 24 augustus
  Gelieve in te vullen zoals: XX-99-99. Dus met de streepjes.


  Bijvoorbeeld: kraanwagen, tankwagen, Amerikaanse truck, brandweerwagen, e.d.

  Bijvoorbeeld: Dhr. A. Janssen / Mw. G. Pieterse  Indien u wilt inschrijven op een sponsor plaats (€150), dan kunt u dit hieronder vermelden.  Bijvoorbeeld: Dhr. A. Janssen / Mw. G. Pieterse
  Algemene informatie KatwijkBinse Truckrun

  Gezien een probleem elders in Nederland m.b.t. het niet (goed) verzekerd zijn van een begeleider die niet in de gordel zat heeft de organisatie in afwachting van het onderzoek naar de verzekeringsmogelijkheden moeten besluiten dat iedereen die mee rijdt verplicht in de gordel moet. Dus iedereen met begeleiding gaat in een bus.

  Deelname is gratis, het aantal plaatsen is beperkt (100), bij te veel inschrijvingen worden de plaatsen verdeeld. Er zijn plaatsen gereserveerd voor sponsors. Indien u wilt inschrijven op een sponsorplaats (€150) kunt u dit bij de bovenstaande vraag invullen. Iedereen ontvangt uiterlijk 5 juli a.s. bericht over wel/geen deelname en sponsorplaats.

  Bij het invullen van het formulier gaat de organisatie er van uit dat de chauffeur toestemming heeft van de werkgever/eigenaar voertuig.

  Bij deelname is het verplicht om geldige verzekeringspapieren en rijbewijs bij zich te hebben.

  Deelname/loting is persoonlijk. Mocht u op zaterdag 24 augustus 2024 onverwachts niet kunnen dan loot de organisatie van de reservelijst.

  Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.

  Na verzenden ontvangt u een bevestiging per e-mail (controleer eventueel uw spambox), mocht u niet binnen enkele minuten een bevestiging hebben ontvangen, zou u dan willen mailen naar info@oranjeverenigingkatwijk.nl.

  X