Koop je tickets

Fast Car Event & Racedemonstratie

[su_note note_color=”#f42c34″ text_color=”#ffffff” radius=”5″]LET OP! Voor de DEMO OP HET CIRCUIT heb je een TICKET nodig. De Cantineweg en de omgeving van de Westerbaan zullen om veiligheidsredenen volledig zijn afgesloten. Tickets kosten slechts €2,50 p.p. in de voorverkoop op de dag zelf kost een Tickets €5,00 p.p.. Het Fast Car Event in de Duinvallei is verder openbaar toegankelijk. [/su_note]

Op zaterdag 18 augustus pakt de Oranjevereniging groots uit met een geweldig spektakel, het Fast Car Event. Dit evenement staat volledig in het teken van de autosport en het belooft er eentje te worden waar nog lang over nagepraat zal worden!

[su_button url=”https://www.oranjeverenigingkatwijk.nl/tickets” target=”blank” style=”flat” icon=”icon: shopping-basket” desc=”Voor de Fast Car Demonstratie”]Koop hier je tickets[/su_button]

Deze zomer komen namelijk wagens uit de Formule 1, Le Mans, Dakar, de Solar Challenge, GT3, Karts, Formule 2 en GT3 samen in Katwijk aan den Rijn. Het hoog-huilende geluid van optrekkende racewagens op de Westerbaan zal mening hart sneller doen kloppen en jong en oud kan zijn hart ophalen op een veld vol met het beste van de bekende merken.

Het Fast Car Event bestaat uit twee delen: een vrij toegankelijk deel in de Zanderij en een afgesloten circuit op de Westerbaan waar een daverende demonstratie gegeven zal worden met sportwagens van wereldklasse en bekende coureurs.

Voor het circuit zijn kaartjes benodigd á €2,50 per persoon. De kaartjes zijn online verkrijgbaar en op vrijdag 17 augustus in de Oranjebrink en op de Turfmarkt tijdens de opening. Ook op zaterdag 18 augustus a.s. zijn er losse kaarten á €5,00 te koop in de Oranjebrink. Voor deze prijs krijg je meer dan waar voor je geld!

Fast Car Demo Westerbaan (tickets nodig!)

Kers op de taart is de geweldige demo op de Westerbaan met diverse racewagens van wereldklasse. Het gebied rond de Westerbaan wordt omgetoverd tot een heus circuit waar een mooie show zal worden gegeven. Om het circuit te betreden heb je kaartjes nodig. Voor de prijs van €5,00 ben je spekkoper want er komen diverse topwagens over het parcours rijden! Jekunt zelf je tijdsvak kiezen, de demo wordt gegeven om 10.00. 13.00 en 16.00 uur.

We hebben Jan Lammers weten te strikken en hij zal met een old-school Formule 1 wagen over het circuit jakkeren en uitleg geven over zijn bolide. Voor de kenners, het betreft een Fittipaldi uit de jaren 80, toen de Formule 1 nog klonk zoals de formule 1 hoort te klinken. Ook geeft hij een demo met zijn strakke wagen van de 24-uur van Le Mans.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=slzHuA8QILw#” width=”400″ height=”280″]

Met trots kunnen we melden dat vanuit Brabant het Solar Team Eindhoven langs komt met wereldkampioen Stella Vie. Deze 5-persoonswagen op zonne-energie won vorig jaar overtuigend de Solar Challenge in Australië in de cruiseklasse en werd daarmee wereldnieuws. Straks kun jij hem bewonderen als hij over de Westerbaan sjeest!

De gebroeders Tim en Tom Coronel komen met de buggy waar ze dit jaar de Dakar race mee reden! Ze noemen hun wagen liefkozend ‘The Beast’ en we hebben de broers bereid gevonden een showtje af te leveren op het circuit.

Tot slot drie racemonsters uit verschillende raceklasses. Uit de stal van MP Motorsports komen namelijk drie prachtige bolides uit de GT3, Formule 2 en de GP3 over de Westerbaan sjezen.

Is er nog meer? Jazeker! Er zal een junioren Kart-team over het parcours rijden met uitleg over de karts, het team en de drivers en Hyundai is present met de i30. Hou onze website en Facebookpagina in de gaten voor meer foto’s en informatie!

Let op! Om veiligheidsredenen is de omgeving van het circuit, inclusief de Cantineweg en het talud, hermetisch afgesloten. Zonder kaartje valt er niks te zien van de demo dus zorg dat je op tijd een kaartje hebt besteld via onze website!

Deze wagens (en meer) rijden straks over het Westerbaancircuit!

 

Zanderij en Duinvallei (vrij toegankelijk)

In de Duinvallei en in enkele straten in de Zanderij is tijdens het Fast Car Event van alles te beleven op het gebied van de autosport. Autoliefhebbers kunnen zich vergapen aan het beste wat de autowereld te bieden heeft met stallen van bekende merken, talloze stands en manifestaties.

Op het Autoplaza in de Oranjevallei showen diverse automerken hun mooiste en beste modellen.
Foodtrucks en kraampjes zorgen voor gezelligheid en een lekkere hap.

Verderop vind je Indian Pete met zijn indrukwekkende Jettruck. Op de truck zijn 2 enorme Rolls Roys straalmotoren gemonteerd.

 

 

X