24aug13:30za 24 aug. Trick Riding13:30 Zanderij

ORANGE VALLEY FESTIVAL.

Het thema van het Najaarsfeest in Katwijk aan den Rijn is dit jaar Amerika’. Op het overvolle programma staat onder andere Trick riding.
Trick riding is uit praktische situaties ontstaan. Tijdens het ranch werk kon het voorkomen dat je iets van de grond moest oppakken, snel op je paard moest springen, of iemand van de grond op moest pikken.
Onder de cowboys werden al snel wedstrijdjes georganiseerd voor wie de meest gevaarlijke en spectaculairste stunts kon uitvoeren. Het Stunt Showteam van Josh Clemens zal u versteld doen staan met de meest spectaculaire trucs die te paard worden uitgevoerd.
Trick riding een absolute aanrader op zaterdag 24 augustus om 13:30 uur in de Zanderij in Katwijk aan den Rijn.

www.oranjeverenigingkatwijk.nl

(Zaterdag) 13:30