Koop je tickets

augustus, 2019

24aug16:00za 24 aug. The Hickory Bill’s Wild West Show16:00 Oranjevallei

Informatie

ORANGE VALLEY FESTIVAL

Het thema van het Najaarsfeest in Katwijk aan den Rijn is dit jaar ‘Amerika’. In dit kader organiseren wij in samenwerking met Josh Clemens, op zaterdag 24 augustus een theatershow over het ontstaan van the USA middels, The Hickory Bill’s Wild West Show.
Deadwood, South Dakota,1874; na de ontdekking van goud in de ‘Black Hills’ door ‘general George Armstrong Custer’ en zijn ‘Cavalry’, komt het grote opperhoofd van de ‘(Oglala) Sioux Nation’ ; Chief ‘CRAZY HORSE’, in actie om zijn eerder, officieel toegekende ‘Indian Territory’ te beschermen.
Beruchte ‘Outlaw Bendes’ als de ‘(Jesse) James – Younger Gang’ maken onderwijl veel verbindingen tussen oost en west onveilig.
‘(Wild) BILL HICKOK’ en ‘de beruchte, schietende Princess of the South West ‘BELLE STAR’ nemen u samen mee op een avontuurlijke reis door de geschiedenis.
Beroemde scene’s als de ‘beroving van de Deadwood stage coach’ (postkoets) en de ‘Battle of Little Bighorn’ zullen aan bod komen in deze spannende, wervelende Wild West, Stunt Theater voorstelling!
Komt dat zien, op zaterdag 24 augustus om 16:00 uur in de Zanderij in Katwijk aan den Rijn.
www.oranjeverenigingkatwijk.nl

Tijd

(Zaterdag) 16:00

Locatie

Oranjevallei

Extra informatie

X