april, 2019

25apr19:30- 22:30Oranje Jeu de Boules.19:30 - 22:30 Sporthal Cleijn Duin, Stadhoudersdreef 1, Katwijk

19.30 uur  Oranje Jeu de Boules in Cleijn Duijn Deze vindt plaats bij de Sporthal.

In de week voor Koningsdag organiseert Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn in samenwerking met Jeu de Boules vereniging Katwijk een Oranje Jeu de Boule wedstrijd.

Deze wedstrijd zal gespeeld worden op donderdag 25 april van 19.30 uur tot 22.30 uur. Het clubhuis is open vanaf 19.00 uur. Voor deze wedstrijd dient te worden ingeschreven. Er zijn mooie prijzen ter beschikking gesteld voor de winnaars. Inschrijven kan vooraf op info@oranjeverenigingkatwijk.nl  De inschrijving bedraagt € 3,50 p.p. te betalen op de avond zelf het eerste kopje koffie is hierbij ingegrepen. Jeu de Boules vereniging Katwijk zit met de prachtige Jeu de Boules banen op een mooie locatie aan de Stadhoudersdreef achter de Sporthal Cleijn Duin. Wilt u graag kennismaken met jeu de boules en de Jeu de Boules vereniging Katwijk? De ‘boules’ liggen klaar.

(Donderdag) 19:30 - 22:30

Sporthal Cleijn Duin