30aug19:30vr 30 aug. Oranje Dance Event19:30 Oranjevallei

Liefhebber van 90’s en 00’s muziek? Zet dan maar een groot kruis in je agenda, want op vrijdag 30 augustus kan jij gaan swingen op Oranjedance. Met dit jaar een zeer gevarieerde line-up: DJ Paul Elstak, SASH!
en Klubbheads vs BoozyWoozy.

DJ Paul Elstak

Er zijn van die namen die in ieders geheugen gegrift staan. DJ Paul Elstak is er daar zonder twijfel een van. De dj achter vele klassiekers gaat alweer 25 jaar mee, en het ziet ernaar uit dat dit nog wel even zo blijft. Op 27 mei, in de ochtendshow van Franke Dane 538, maakte de DJ nog bekend dat hij het 25-jarige be- staan van zijn nummer Rainbow in the Sky groots gaat vieren met een stadionconcert in de Gelredome eind dit jaar. Maar voordat dit zo ver is staat the Godfather of Hardcore eerst nog op Oranjedance 2019.

Sash

Sash is een Duits eurodance-dj-producertrio dat eind jaren 90 een aantal wereldwijde hits scoorde, waarvan Encore Une Fois en  Ecuador de bekendste zijn. De groep is actief sinds 1995 en heeft wereldwijd meer dan 17 miljoen platen verkocht. Het werk van Sash! word voornamelijk gekenmerkt door gangbare dancedeuntjes met vocals van veel verschillende zangers en zangeressen.

Klubbheads & DJ BoozyWoozy

Zij maken eind jaren ’90 en begin jaren ’00 furore met meer dan een dozijn internationale top 10 hits. De clips waren niet weg te denken van de populaire muziek channels TMF en The Box. Naast eigen hits waren Klubbheads en DJ Boozywoozy als producers en remixers in de 90’s en 00’s mede verantwoordelijk voor een groot aantal hits van o.a. DJ Paul Elstak, DJ Jean en 2 Unlimited. Als DJ’s hebben ze de halve wereld vanachter de draaitafels op stelten gezet. Van Miami tot Ibiza, van Moskou tot Las Vegas en van Oslo tot Berlijn. Er is bijna geen plek te bedenken waar de heren niet zijn geweest. Daarom dus vrijdag 30 augustus op Oranjedance in Katwijk a/d Rijn.

Kaartverkoop via de website van de Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn: www.oranjeverenigingkatwijk.nl/tickets/

Toegang vanaf 18 jaar, locatie Oranjerockterrein in de Zanderij.

(Vrijdag) 19:30

Oranjevallei