23aug20:30vr 23 aug. Openingsconcert met “DJ Jor-D & The Royal Hillbillyclub”De Countrypakketten zijn te koop tijdens dit evenement 20:30 Turfmarkt, Katwijk aan den Rijn

De traditionele en altijd gezellige muzikale opening van het najaarsfeest wordt al jaren gehouden op de Turfmarkt. Dit jaar geheel in het thema van dit jaar: Amerika.

Hillbilly partyen cover act“The Royal Hillbilly Club” overgiet hits van alle soorten en maten met een flinke lading Hillbilly bluegrass en country en vuurt deze met de snelheid van een op hol geslagen stoomtrein op de mensheid af. Van Bon Jovi tot Britney Spears en van Radiohead tot Motörhead. De zes doorgeslagen Rednecks barbecueën hun repertoire als het ware boven een enorme grill en garneren het geheel met een flinke scheut zelfgestookte moonshine en explosieve energie. Met The Royal Hillbilly Club wordt de aftrap van het najaarsfeest gegarandeerd een feestje waar de cowboyhoeden de lucht in vliegen!

Dus komt allen op vrijdag 23 augustus naar de Turfmarkt om samen met uw vrienden, familie en dorpsgenoten het najaarsfeest van 2019 passend te beginnen.

(Vrijdag) 20:30

Turfmarkt