Koop je tickets

augustus, 2019

26aug20:30ma 26 aug. MuziekQuiz & Friendly Fire in de Boemerang20:30 Huetingstraat, Katwijk aan den Rijn

Informatie

Een nieuwe traditie op de maandagavond! Ontspannen quizavond met de heren van MusiQuest. Inschrijven op de avond zelf bij de organisatie, maar vooraf aanmelden wordt gewaardeerd (info@deboemerang.org).Deelname 10 euro per team (advies max. 6 personen). Geen telefoons of ander hulp- middelen toegestaan!

De muzikale omlijsting komt deze keer van Friendly Fire. Friendly Fire zag het levenslicht begin 2003, toen Robert P. van Voorden en Tjebbe Borggreve samen besloten om, naast hun activiteiten in de countryrockband The Spokane Chiefs, hun muzikale krachten te bundelen in een akoestisch duo. De opzet van het duo was en is om Engelstalige hits van de afgelopen 40 jaar te spelen met twee akoestische gitaren en goed verzorgde zangpartijen.

Zanger/slaggitarist Tjebbe Borggreve is afgestudeerd in zang aan het Rotterdams Conser- vatorium (popopleiding). Hij heeft in diverse bands gespeeld waarvan countryrockband The Spokane Chiefs de bekendste is. Tevens is hij zangen drumdocent bij Popschool De Reus in Leiden.

Sologitarist/zanger Robert P. van Voorden speelt eveneens naast Tjebbe in The Spokane Chiefs. Hij speelt inmiddels meer dan dertig jaar gitaar en geeft gitaarles. In Friendly Fire verzorgt hij de naast de sologitaarpartijen de tweede stem.

Tijd

(Maandag) 20:30

Locatie

Huetingstraat

Katwijk aan den Rijn

X