augustus, 2018

18aug09:00Mini-Triatlon '3 An Mekander'Zwemmen, fietsen en rennen09:00

Ook dit jaar organiseert de Oranjevereniging voor de vijfde keer de Mini Triatlon “3 an mekander” om de feestweek mee te starten. De 3 An Mekander is een alternatieve triatlon door het centrum van Katwijk aan den Rijn, tijdens de Najaarsfeesten. Er wordt begonnen met zwemmen. Voor de jeugd is de start halverwege de Oude Rijn en voor de senioren bij de Roskambrug. Men zwemt in de Oude Rijn, tot het parkje, vervolgens de Rijnstraat oversteken.

In de J. v.d. Perkstraat staan de fietsen van de deelnemers opgesteld waarna men het parcours Heutingstraat, Wassenaarseweg, Vinkeweg, Baron van Wassenaerlaan, fietst.  In de J. v.d. Perkstraat wordt de fiets weer gestald en begint de hardloop wedstrijd op hetzelfde parcours. De finish is in de J. v.d. Perkstraat.

Inschrijving

Er zijn vier categorieën: jongens en meisjes van 10 t/m 15 jaar, kosten € 5,= p.p. heren en dames van 15 jaar en ouder, kosten € 5,= p.p. Inschrijven gebeurt individueel, echter de start zal tegelijkertijd plaatsvinden dus er kan in teamverband gesport worden.

Inschrijven gebeurt aan de Huetingstraat

– Inschrijven voor de jeugd tot 15 jaar vanaf 08.00 uur tot 08.45 uur.
– De jeugd start om 09.00 uur met zwemmen aan de Overrijn.
– De jeugd zwemt 150 meter, fietst 4 rondes is 4 KM en loopt 1 ronde is 1 KM.

– Inschrijven 15 jaar en ouder vanaf 8:00 uur tot 09:15 uur.
– De senior zwemt 300 meter, fietst 8 rondes is 8 KM en loopt 4 rondes is 4 KM.
– De senioren starten om 09.30 uur met zwemmen aan de Turfmarkt.

Na de finish aan de Huetingstraat krijgen de deelnemers een consumptiebon en een shirt. Aansluitend zal de prijsuitreiking om +/- 11:00 uur plaatsvinden.

Belangrijke informatie

– Jeugd onder de 12 jaar mag alleen deelnemen onder begeleiding van ouder of verzorger.
– Zwemschoenen verplicht
– Geen elektrische en racefietsen toegestaan
– Let op je eigen veiligheid en die van andere deelnemers

(Zaterdag) 09:00