december, 2018

21dec17:00lichtjesmarkt op de Turfmarkt17:00 De Roskam, Turfmarkt 2, Katwijk

Lichtjesmarkt

Op vrijdag 21 december organiseert Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn weer een oergezellige Lichtjesmarkt op de Turfmarkt. Van 16:00 uur tot 23:00 uur zal er weer van alles te beleven zijn rondom De Roskam. Een markt met allerlei koopwaar zal de basis zijn maar daarnaast kunt u zich warmen bij de vuurplaatsen, is er van alles te eten en uiteraard kunt u bij De Roskam terecht voor een drankje. Het rad van avontuur zal draaien, er is een levende kerststal, de kerstman heeft heerlijke gl├╝hwein en de kinderen kunnen kerststukjes maken.

Vanuit de muziektent zullen verschillende muziekgezelschappen waaronder DVS, zorgdragen voor prachtige kerstmuziek.

Op de markt vind u onder andere verschillende oude ambachten, winkeliers met leuke aanbiedingen, verenigingen en er wordt een heerlijk visje gebakken op een houtvuurtje.

Kortom een sfeervolle avond op het gezelligste plein van Katwijk. Komt allen!

(Vrijdag) 17:00

De Roskam