28aug13:45wo 28 aug. Kindermiddag in de Molenwijk13:45 Anjerstraat, Katwijk aan den Rijn

Thema: ’USA’

Amerika een veelzijdig land staat deze middag centraal. Het wilde westen: cowboys, indianen, goudzoekers of gelukzoekers. Lucht en ruimtevaart: astronauten, piloten marsmannetjes of iets dergelijks. Filmfiguren: Spiderman Batman, Donald Duck.
Amerikaanse sporten: honkbal, rugby of Amerikaans footbal. In Amerika is zoveel mogelijk dat er veel te bedenken is.

13:45 uur Opening feestmiddag
Meneer Willem opent deze middag traditioneel. Hij neemt jullie mee naar het verre Amerika
en verteld wat er in de Molenwijk te beleven is.

13:45-16:00 uur Kinderschminken
Laat je weer leuk schminken als alien, indiaan,
bankrover, trein machinist, lief heersbeesje, prinses of iets anders wat jij leuk vindt. Wie wil dat nou niet! Een mooi masker op je gezicht laten schminken.
Vraag het aan de schminkers, die maken er vast iets leuks van.
Tegen een vergoeding van € 1,- voor stichting ”Help ons Helpen” kan jij je laten schminken.

13:45-16:00 uur Luchtkussens
Vooral het springplezier staan er een leuke selectie luchtkussens. Voor de kleinste kids hebben we de: Space Kids mini.
Voor iets oudere is de: Mini Seaworld run.
En voor de oudste kids tot en met 12 jaar: Superstormbaan.

14:00-16:00 uur Spellen

Uiteraard mogen we ons weer verheugen op een leuk aantal spellen. Ook deze keer hebben we weer het fiets parcours met allerlei leuke fietsjes. Voor alle leeftijden is er wel iets bij. En er is meer onder andere: blikgooien, goud zoeken, cactus en lasso werpen, wigwam basket gooien, spijkerbroek hangen, schietsaloon en cowboyhoed vangen. Voor deze spellen mag je een spelkaart ophalen bij de garage naast Anjerstraat 1 en na 15:30 uur mag je die inleveren voor een traktatie bij de Candybabe.

14:30-15:15 uur Optreden ‘Cirque Masqué’

Cirque Masqué Is een nieuwe act van Jovel entertainment.
Met deze act zullen minstens 3 artiesten jullie weer vermaken door de straten. Met steltlopen, jongleren, diabolo en éénwielfietsen. In de kleding zit de bijpassende muziek verstopt

14:30-16:30 uur Traktatie
Tegen inlevering van een volle spellenkaart mag je een traktatie ophalen. Bij elk gespeeld spel krijg je een aantekening tot de kaart vol is. Daarna kan je de spelkaart inleveren bij de Candybabe in de anjerstraat.

15.50 uur Prijsuitreiking verkleed- wedstrijd
Wie komt er in de mooiste verkleedkleren er zijn mooie prijzen te winnen. Er zijn verschillende leeftijdscategorieën. Doe je best! Tip; vanavond is de lampionoptocht, dan kun je die verkleedkleren ook weer dragen

16:00-16:45 uur “Magic Circus Comedy Show”

De Magic Circus Comedy Show is een interactieve voorstelling voor jong en oud. In deze show krijgt het publiek
veel circuskunsten te zien van artiest Jovel. Goochelen, jongleren, diabolo, éénwielfietsen. Het volgt elkaar allemaal in razend tempo op! Improvisatietheater en humor zorgen voor veel verrassende momenten en een band tussen artiest en publiek. Jovel voert in de show opdrachten uit van een voice-over en steeds als de opdracht lukt verandert Jovel’s kleding op magische wijze. Laat het publiek genieten van een show vol grappige momenten en ware circuskunst! Dit is niet alleen een show vóór de kinderen, maar vooral mét de kinderen en volwassenen!

16:45 uur Optreden DC Dance

Na het succes van vorig jaar is er weer een spetterende show van DC Dance. Deze acteer en dansschool biedt
veel mogelijkheden. Kom kijken en laat je inspireren.

17:00 uur Workshop DC-Dance
Om meer inspiratie te leren geeft DC Dance aansluitend nog een workshop.
Wil jij leren dansen kom dan naar deze workshop en leer alvast enkele dansjes.

18:00 uur Einde feestmiddag Molenwijk

(Woensdag) 13:45