december, 2018

22dec15:00kerstboutverloting in de Roskam15:00 De Roskam, Turfmarkt 2, Katwijk

Kerstboutverloting

Op zaterdag 22 december houdt de Oranjevereniging haar traditionele kerstboutverloting in De Roskam vanaf 15:00 uur. Het is altijd oergezellig in de huiskamer van Katwijk aan den Rijn wanneer het rad weer draait en de prijzenregen over de aanwezigen neerdaalt.

Kippen, konijnen, rollades, karbonades, flessen drank en wijn, vleesbonnen, kerststukjes en gourmetschotels zullen die dag een nieuwe eigenaar krijgen.

De lootjes zijn niet duur en u kunt zo vaak meedoen als u zelf wilt.

Naast, een gezellige middag voor het hele gezin in de gezellig versierde Roskam is er veel kans op een mooie prijs.

Daarnaast steunt u door het kopen van de lootjes uw Oranjevereniging.

U wordt opgewacht door de Kerstman die u zal verwelkomen met heerlijke gl├╝hwein.

Er is een gebakken visje, gebakken op een houtvuur. Voor de kleintjes is er een levende kerststal opgebouwd op de Turfmarkt met schaapjes en de ezel. Ook is er voor de kinderen gelegenheid om kerststukjes te maken. Al met al een gezellige boel rondom De Roskam.

Dat wilt u toch niet missen?

(Zaterdag) 15:00

De Roskam