Koop je tickets

augustus, 2018

23aug20:00KBM Oranjebrink met B&B ÉN Guilty six10 Jaar Band & Breakfast & The Guilty Six!20:00 KBM OranjebrinkGratis toegang!

Koop hier je tickets

Gratis toegang!

Informatie

Het is gelukt! Onze Katwijkse vrienden komen zoals vanouds de Oranjebrink op zijn kop zetten! Zelf zeggen ze dat een tienjarig jubileum niet zonder slag of stoot voorbij mag gaan en daarom wordt er weer een flink feest gebouwd met de rariteiten die je van deze heren mag verwachten.

Twee voor de gratis prijs van 1!
Kom je ouderwets een avond losgaan met de knotsgekke heren van Band & Breakfast dan krijg je de show van The Guilty Six op de koop toe! Je weet wel: diezelfde gasten in veel te strakke broeken en met een flinke dosis glamour.

Geniet nogmaals van Band & Breakfast en The Guilty Six. Gil mee, dans je stuk en spring door het geluid op deze te gekke avond en vier dit 10-jarige jubileum met ze mee!

Tijd

(Donderdag) 20:00

Locatie

KBM Oranjebrink

Extra informatie

Dit evenement is alleen toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder.

KBM OranjebrinkDe KBM Oranjebrink is de grote witte feesttent waar elke avond in de feestweek wel iets te beleven is op muzikaal gebied. De tent is te vinden in de Duinvallei langs de N206. Deze locatie wordt ook als verzamelpunt gebruikt voor diverse evenementen.

X