Koop je tickets

augustus, 2018

17aug20:00KBM Oranjebrink met MOODStevige drumbeats, scheurende gitaren en vette basslines 20:00 KBM OranjebrinkGratis toegang!

Koop hier je tickets

Gratis toegang!

Informatie

Vijf jonge, fanatieke gasten brengen als live band de DJ-experience naar je toe! Met stevige drumbeats, scheurende gitaren en vette basslines zorgen de vijf entertainers voor een totale live beleving. In combinatie met het energieke front duo, bestaande uit een fantastische zangeres en een geweldige zanger, is het plaatje compleet om elk feest op zijn kop te zetten. Met een uitgebreid repertoire van de laatste en beste hits, vetste dance en rock-standards komt iedereen aan zijn muzikale trekken.

Met passie en vol energie brengt MOOD originele mixes en grandioze mashups wat zorgt voor een interactieve show vol spektakel.De band, bestaande uit grotendeels muzikanten van verschillende conservatoria in Nederland, brengt muziek dat staat als een huis. Met de meegenomen ervaring uit voorgaande bands maken ze een verpletterende indruk die u nog lang bij zal blijven. Ondersteund door een flitsende lichtshow en glashelder geluid, zorgt MOOD samen met Dutchstylez Eventsupport voor een show die knalt van begin tot eind.

Tijd

(Vrijdag) 20:00

Locatie

KBM Oranjebrink

Extra informatie

Dit evenement is alleen toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder.
X