30aug20:00vr 30 aug. Katwijkbinse Marina SloepenstoetDe Countrypakketten zijn te koop tijdens dit evenement 20:00 Turfmarkt, Katwijk aan den Rijn

De Kattukbinse Marina sloepenstoet is al een aantal jaar een waar spektakel, maar liefst 100 boten hadden zich vorig jaar ingeschreven. Wat wil je nou liever dan een leuke tocht varen, met een on- dergaande zon, mensen van jong en oud langs de kade en heel veel gezelligheid. De muziek van een blaaskappel galmt langs de oevers en de sfeer zit er goed in.

Bent u in het bezit van een sloep, vlet, motorboot, zodiac, of alles wat redelijk de optocht kan volgen, dan bent u in de feestweek bij ons aan het juiste adres. Schrijft u zich nu in voor de Kattukbinse Marina Sloepenstoet op de website. De start gaat vanaf het clubhuis van de Katwijkse Zeeverkenners aan het Mallegat achterin de Schutterswei. De aanvang van de sloepentocht is 20:00 uur en de botenmassa zal 20:30 uur vertrekken. Maximale boothoogte is 1.20 m.

Voor de 1ste, 2de en 3de prijs zijn leuke geld- bedragen te winnen.

Het thema is: AMERIKA

Ga nu naar www.oranjeverenigingkatwijk.nl/ sloepenstoet. Zorg ervoor dat je op tijd bent met inschrijven, want er is maar een maximaal van 100 inschrijvingen mogelijk. De locatie voor de briefing wordt later bekent gemaakt.

De route is als volgt:
Start Katwijkse Zeeverkenners, richting Valkenburg, draaipunt is ten hoogte het oude gemeentehuis van Valkenburg, op de terug- weg varen we langs de Overrijn en De Roskam weer terug naar de Zeeverkenners.

(Vrijdag) 20:00

Turfmarkt