24aug13:00- 15:00za 24 aug. Horseboarding op Orange Valley13:00 - 15:00 Zanderij

ORANGE VALLEY FESTIVAL

Het thema van het Najaarsfeest in Katwijk aan den Rijn is dit jaar ‘Amerika’. In dit kader organiseren wij op zaterdag 24 augustus,

Horse Boarding

Horseboarden is de nieuwste paardensport rage van dit moment; een ruiter met paard trekken een boarder voort op een groot skateboard op rubber bandjes, met snelheden tot 47km/h. Een spectaculaire sport! De paarden worden hier goed op getraind en hebben zichtbaar lol in de snelheid die ze mogen maken tijdens het horseboard parcours.
Op zaterdag 24 augustus vechten de beste teams van het Horseboarding Showteam in Orange Valley om de titel ‘ Kampioen van Zuid Holland ‘. Hierbij is de regerend Nederlands kampioen Orange Thunder onder andere dankzij hun naam wel wat in het voordeel! Maar de andere teams zullen hen proberen het vuur aan de schenen te leggen gedurende een wervelende wedstrijd! Kies je favoriete kleur (alle teams rijden in kleur), en moedig ze keihard aan!!

De wedstrijd begint om 13:00 uur. De prijsuitreiking is om 15:00 uur met aansluitend een wervelende demonstratie Horse Boarden.

Komt dat zien op zaterdag 24 augustus in de Zanderij in Katwijk aan den Rijn.

www.oranjeverenigingkatwijk.nl

(Zaterdag) 13:00 - 15:00