26aug - 29aug 2620:00aug 29ma 26 aug. “Héél Katwijk Exposeert!”20:00 - 22:30 (29) Open Hofkerk, Rijnstraat 18, Katwijk

“Héél Katwijk Exposeert!” tijdens Najaarsexpositie Katwijk aan den Rijn

Pareltjes uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg, vereeuwigd op het canvas! Dát valt dit jaar te bewonderen op de Najaarsexpositie van Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn. Schilderijen en kunstwerken van particuliere eigenaren, die tot nu toe alleen te zien waren in huiselijke kring, worden tentoongesteld aan het grote publiek. Het thema dit jaar is dan ook “Héél Katwijk Exposeert!”

Na een oproep van de oranjevereniging in de media is er massaal gereageerd door mensen uit de drie gemeenten die beeltenissen van hun dorp in hun huis hadden hangen. De organisatie heeft daarop een selectie van de kunstwerken gemaakt die te zien zullen zijn in de Open Hofkerk tijdens de feestweek van Katwijk Binnen. In totaal zullen er 40 pareltjes op de Najaarsexpositie worden geëxposeerd.

Rokerij Schaap en de Nieuwe Kerk in Katwijk aan Zee, het oude Tolhuis ’t ‘Sandthek’ in Katwijk aan den Rijn, de Lange Vaart in Rijnsburg en de Paardenmarkt op het Castellumplein in Valkenburg. Om maar een paar voorbeelden te noemen van de schilderijen die te bewonderen zijn. De Najaarsexpositie is blij verrast en zeer vereerd met al deze bijzondere inzendingen.

Oftewel, wilt u tijdens de feestweek even weg van alle drukte en wilt u genieten van al het moois wat onze dorpen te bieden hebben? Kom dan kijken naar de pareltjes van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg op de Najaarsexpositie van Katwijk aan den Rijn!

“Héél Katwijk Exposeert” is te bezichtigen van 26 tot en met 29 augustus in de Open Hofkerk.

Openhofkerk

Open van Maandag 20.00 uur tot 22.30 uur.

Dinsdag tot te met Donderdag van 15.00 uur tot 17.00 uur en van 19.00 uur tot 22.30 uur.

26 (Maandag) 20:00 - 29 (Donderdag) 22:30

Open Hofkerk