Koop je tickets

augustus, 2019

28aug20:30wo 28 aug. Expired Faces Unplugged in de Boemerang20:30 Huetingstraat, Katwijk aan den Rijn

Informatie

Het huidige repertoire van “The Expired Faces” laat zich omschrijven als een reis door de popmuziekgeschiedenis, kortom een opeenvolging van pop, soul en rock classics door de jaren heen. Voor deze keer niet versterkt, maar gewoon lekker akoestisch.

De Katwijkse band the Expired Faces zijn: Willem Kuijt, Jan Hazenoot, Dirk Plugge, Peter Winters, en Volker van Hameren. Dit muzikale gezelschap is in het najaar van 2014 ontstaan op initiatief van Willem Kuijt en Jan Hazenoot. In deze formatie spelen louter ervaren muzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de muziekscene van Katwijk & omstreken. Het repertoire van the Expired Faces bestaat grotendeels uit songs van de jaren 60, 70, 80 ,90 en laat zich omschrijven als een reis door de geschiedenis van de popmuziek, kortom een opeenvolging van soul, pop en rock klassiekers met een twist uit vervlogen tijden. Een sterk punt van de band is, dat zij hun repertoire zowel elektrisch als akoestisch ten gehore kunnen brengen. Het verzorgen van een akoestisch optreden in een huiskamer, achtertuin of in een horeca gelegenheid waar het niet zo hard hoeft/ mag bestaat dan ook zeker tot de mogelijkheid. De mannen van the Expired Faces staan bekend om hun veelzijdigheid van: “elektrisch spijkerhard” tot “akoestisch fluister- zacht”. De uitspraak ”control the noise” wordt dan ook veelal opgemerkt.

De band wordt momenteel veel gevraagd om optredens te verzorgen op feesten en in muziekcafés. Anderzijds is de band ook een graag geziene gast op festivals. Op oa. Picknickpop (2015), Haringrock (2016), Oranjerock (2017) en Beinsdorp Local Live (2018) liet dit muzikale kwintet een verpletterende indruk achter.

Tijd

(Woensdag) 20:30

Locatie

Huetingstraat

Katwijk aan den Rijn

X