24aug10:00- 12:00za 24 aug. Djalita Cheerleaders10:00 - 12:00 Zanderij

ORANGE VALLEY FESTIVAL
Het thema van het Najaarsfeest in Katwijk aan den Rijn is dit jaar ‘Amerika’. In dit kader organiseren wij op zaterdag 24 augustus een wervelend optreden van, Djalita Cheerleaders.

De Djalita Cheerleaders zijn Nederlands Kampioen en gaan in november naar Japan voor de wereldkampioenschappen. Djalita zijn de vaste cheers van Dutch Lions American Football Team.
Een gedeelte van de Djalita Cheerleaders is jaren lang lid geweest van het enige professionele cheerleading team van Nederland: De Amsterdam Admirals.
Hier hebben ze een gedegen opleiding gehad van ex-NFL cheerleader: Ashley Orman. De Cheerleaders hebben voor overvolle stadions gestaan en met grote artiesten opgetreden zoals Chipz, Coolio, Toppers in Concert en Faithless.
De Djalita Cheerleaders zijn te zien tijdens de American Football wedstrijd op zaterdag 24 augustus van 10:00 uur tot 12:00 uur in de Zanderij in Katwijk aan den Rijn.
www.oranjeverenigingkatwijk.nl

(Zaterdag) 10:00 - 12:00