augustus, 2021

24aug20:00Dorpskerk Feestweek Concert20:00 Dorpskerk, Kerklaan 12, Katwijk aan den Rijn

Het traditionele feestweekconcert in de Dorpskerk wordt gehouden op dinsdag 24 augustus, aanvang 20.00 uur.
Dit jaar is gekozen voor het thema “Typisch Hollands”.
Het programma van deze feestelijke happening bestaat uit vaderlandse en oudhollandse liedjes en bekende meedeiners.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld liedjes uit het oeuvre van Wim Sonneveld, zoals “Langs de Amsterdamse grachten” en “Het dorp”.
Medewerking aan de avond wordt verleend door twee lokale grootheden: Jacomina van der Plas-Vooijs (sopraan) en Floris Ouwehand (tenor).
Blij zijn we met de terugkeer van het blazerskwartet Amazing Brass, dat ook in 2019 acte de préséance gaf, en garant staat voor een indrukwekkend en succesvol optreden.
Tenslotte werken mee de klarinettiste Melissa Freke en organist Arjan Wolfswinkel.
Kortom: een line-up van musici die weten wat het is om een feestje te bouwen.
Uiteraard zal er, zoals u gewend bent, ook ruimte zijn voor samenzang.
Deze avond mag u niet missen en de toegang is nota bene gratis!
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Kluswijs vanaf maandag 16 augustus tot dinsdag 24 augustus en voor aanvang, bij de Dorpskerk.
De deuren van de kerk gaan open om 19.30 uur.

(Dinsdag) 20:00

Dorpskerk