24aug10:00- 12:00za 24 aug. American Football Club Lightning10:00 - 12:00 Zanderij

ORANGE VALLEY FESTIVAL

Het thema van het Najaarsfeest in Katwijk aan den Rijn is dit jaar
‘Amerika’. In dit kader organiseren wij op zaterdag 24 augustus een American
Football wedstrijd.

American Football Club Lightning.
Al sinds 1997 speelt men bij American Football Club Lightning Leiden de competitieve teamsport American Football. Bekend om spectaculaire passes, prachtige catches en snoeiharde tackles!
Het doel van het spel is om punten te scoren door de bal in de end zone van de tegenstander te brengen.
Punten kunnen gescoord worden door de bal over de doellijn van de end zone te dragen, door de bal te gooien naar een medespeler in de end zone, (beide resulterend in een touchdown), of door middel van een field goal, waarin de bal tussen de doelpalen achterin in de end zone getrapt wordt. Lightning Leiden speelt in de Nederlandse eredivisie van de American Football Bond Nederland.
Kom kijken naar de demonstratie wedstrijd en mis niets van dit prachtige spektakel!
Zaterdag 24 augustus van 10:00 uur tot 12:00 uur in de Zanderij in Katwijk aan den Rijn.

(Zaterdag) 10:00 - 12:00

Zanderij